У престижному нью-йоркському клубі Union Club відбулася приватна презентація книг Вероніки Чекалюк «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація». Ці книги доступні українською та англійською мовами на Амазон і у книгарнях. Захід зібрав зацікавлених гостей, які із обговорили ідеї авторки, розповіли про свій досвід. Думки Вероніки Чекалюк викладені у книгах, поєднують мистецтво, науку та особисті історії, залишаючи читачів натхненними. Книги Вероніки Чекалюк – це гастрономічні посібники, авторські нотатники, прикрашені її ілюстраціями та наповнені глибокими роздумами про їжу як потужний засіб спілкування. Авторка досліджує кулінарні традиції, сучасні тренди харчування, психологію їжі та вплив гастрономічної культури на фізичне й емоційне здоров’я.
Головна ідея книги – їжа як мова комунікації. Від сімейних вечерь до ділових переговорів – саме спільна трапеза створює особливу атмосферу, яка зміцнює зв’язки, допомагає уникати конфліктів та сприяє взаєморозумінню. Вероніка наголошує, що їжа – це більше, ніж просто інгредієнти та страви, це спосіб проявити свою творчість, гостинність і талант.
У книгах розкрито важливість атмосферності під час прийомів їжі. Авторка пропонує формули вдалих сніданків, обідів і вечерь, де на першому місці – не лише їжа, а й спілкування, створення гармонійного настрою та врегулювання важливих справ.
Гості Union Club відзначили новаторський підхід Вероніки Чекалюк до теми кулінарії та її значення для комунікації. Особливо актуальними ці ідеї є напередодні свят, коли спільні трапези стають важливими для зміцнення сімейних і дружніх зв’язків.
Для Вероніки Чекалюк велика честь презентувати свою книгу у Нью-Йорку. Її багаторічний досвід як дослідниці комунікацій, сертифікованої випускниці Стенфордського університету на платформі «Coursera» з курсу “Introduction to Food and Health” та Каліфорнійського університету Девіса з техніки сенсорного аналізу вина, знайшов відображення у кожній сторінці книги.
«Їжа як комунікація» – це не лише про кулінарію, а про можливості створювати зв’язки, наповнювати спільні моменти змістом і натхненням. Як писав Оскар Уайльд: «Після вдалого обіду можна пробачити кому завгодно». Вероніка Чекалюк своєю працею доводить, що їжа – це не просто страва на тарілці, а фундамент для зв’язків, взаєморозуміння і гармонії. Книга – це гарний подарунок! Читайте і розвивайтеся, спілкуйтеся смачно!